Teamfoto Ana Bouw
Plafond spacken Den Haag Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging Delft

Plafond spacken Den Haag

Het spacken van het plafond wordt vaak gekozen om de ruimte strak af te werken. Door een korrelige structuur aan te brengen op het plafond, wordt de ruimte uniek qua uitstraling. Spacken kan zowel op muren als plafonds worden gedaan.

De ruimte zal er strak uitzien en een luxe sfeer uitstralen. Bent u bezig met het zoeken naar extra informatie of advies op maat over plafond spacken in Den Haag? Wij van Ana Bouw hebben behulpzame stukadoors die u graag te woord staan.

Bel gerust voor advies op maat via 015 666 7432. Tevens is het mogelijk om een offerte aan te vragen of offerte op te vragen. Zo heeft u een duidelijk inzicht in de kosten voor plafond spacken zonder enige verplichting.

Gespakcte ruimte met radiator en ramen.
Zit u erover te denken om uw plafond te laten spacken? Dan bent u bij Ana Bouw in regio Den Haag aan het juiste adres.

Kosten plafond spacken

U bent waarschijnlijk benieuwd naar de kosten van het laten spacken van uw plafond. Het spacken van uw woning biedt een betaalbare manier om het om te toveren tot een mooi stekje. Het spackspuiten van het plafond kost vaak meer.

De reden hiervoor is dat het werken met de spackspuitmachine boven het hoofd van de stukadoor aanzienlijk meer moeite kost dan muren spacken. Het is meestal kosteneffectiever en handiger om de gehele woning in één keer te laten behandelen. Dit voorkomt dat u de woning herhaaldelijk moet voorbereiden en bespaart daarmee geld.

Afhankelijk van diverse factoren kunnen de kosten voor het spacken van een plafond variëren. Let bijvoorbeeld op hoe groot de ruimte is, de conditie van het plafond, en de regio waarin u woont. Het is gebruikelijk dat de kosten plafond spacken als volgt zijn:

 • Materiaal en arbeid: De stukadoor rekent meestal per uur voor zijn geleverde arbeid. Bovenop de arbeidskosten komen ook kosten voor de materialen. Bij een ingewikkelde klus zullen de kosten verder oplopen.
 • Voorbereidingskosten: Als het plafond grondig gereinigd of gerepareerd moet worden voordat het spuitpleister kan worden aangebracht, kunnen de kosten hoger uitvallen. Hou er rekening mee wanneer u het plafond laat spacken. De kosten zijn logischerwijs lager voor een plafond dat in goede staat verkeert, dan voor een plafond dat in slechte staat verkeert.
 • Extra's: Optionele services zoals het aanbrengen van een primer of het creëren van een speciale textuur kunnen de uiteindelijke kosten verhogen. De prijs van deze kosten wisselt en wordt per extra vierkante meter berekend. Door uw plafond te spacken met een kleur, bespaart u tijd doordat het schilderen overbodig wordt.

Wilt u weten wat een plafond spacken in Den Haag kost en wilt u meteen inzicht in de kosten? Heeft u vragen? Bel dan onze specialist via 015 666 7432. Voor een gedetailleerde kostenindicatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of hier een kostenoverzicht aanvragen zonder verplichtingen!

Plafond laten spacken door Ana Bouw in Den Haag

Bij het behandelen van een plafond door spacken, wordt dezelfde methode gebruikt als bij het spacken van muren. Alle oneffen oppervlakken worden door de eerste laag glad gemaakt. Alle oneffenheden worden verwijderd door de eerste laag.

De tweede laag zorgt voor de afwerking. Wanneer muren en plafonds worden bewerkt, moeten alle meubels, ramen en deuren zorgvuldig worden afgedekt. Bij een plafond spacken ontstaat veel nevel, wat uiteraard niet terecht moet komen op persoonlijke eigendommen.

Voordelen van het plafond spacken:

De diversiteit aan kleuren en mogelijke opties maakt spackwerk interessant, evenals de voordelen zoals:

 • Een snelle en nauwkeurige aanpak om het plafond te spacken.
  Het gebruik van een machine bij het aanbrengen van spackwerk verkort de tijd ten opzichte van traditioneel stucwerk. Het bespaart u zowel tijd als arbeidskosten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwe bouwprojecten als renovatieklussen.
 • Strakke en egale afwerking
  Met spacken krijgt u een prachtige strakke en egale afwerking. Dit geeft elke ruimte een nette en strak afgewerkte look. Een nette en verzorgde look ontstaat in elke kamer.
 • Verbergen van oneffenheden
  Spackwerk zorgt ervoor dat kleine mankementen zoals gaatjes en beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. Hierdoor ziet het plafond er keurig strak uit. Voorbereidingen hoeven hiervoor niet uitgebreid te zijn.
 • Makkelijk te onderhouden
  Een plafond met spackwerk is zonder veel moeite te onderhouden U kunt stof en vuil moeiteloos verwijderen met een stofzuiger of zachte borstel. Hierdoor blijft uw woonplezier jarenlang behouden, met minimaal onderhoud.

Laat uw plafond spacken door Ana Bouw in Den Haag!

Wilt u verder geïnformeerd worden of direct een afspraak regelen? De vakbekwame stukadoors van Ana Bouw informeren u graag over de huidige tarieven en trends. Ze bieden advies op maat en doorlopen samen met u alle opties.

U kunt contact met ons opnemen via 015 666 7432 of door het contactformulier zonder verplichtingen in te vullen. Heeft u vragen? Wij geven graag advies en maken een offerte op maat voor u. Wij denken bij ons stukadoorsbedrijf graag met u mee!

Veel gestelde vragen over plafond spacken

Wat zijn de redenen om een plafond te spacken?

Het aanbrengen van spackwerk op uw plafond creëert een egale laag die de kans op scheuren vermindert. Bij nieuwe woningen moet er extra aandacht worden besteed aan het beschermen van de naden. Dit zorgt ervoor dat toekomstige scheuren of beschadigingen sterk worden verminderd.

Welke verfsoorten zijn goed voor een spack plafond?

Spacklatex muurverf is essentieel voor een spack plafond. Gebruik een geschikte roller om dit aan te brengen en strepen te voorkomen. Het toevoegen van een droogvertrager aan gewone latex levert een net resultaat op.

Waarom spacken prefereren boven stucen?

Voor een afwerking van hoog niveau is stucwerk geschikt. Hiervoor moet u echter wel rekenen op hogere kosten. Uw plafond spacken gaat snel en kost niet veel, toch is persoonlijk advies aan te raden.

Waarom is een plafond spacken duurder?

Het laten spacken van een plafond zal duurder uitvallen dan het behandelen van een muur. Dit is omdat de stukadoor boven zijn hoofd werkt, wat meer tijd vraagt voor het aanbrengen van de spacklaag Het is aan te raden om de muren en het plafond in één sessie te laten spacken om de m2-kosten te verlagen.

Ana Bouw staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7432

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!