Teamfoto Ana Bouw
Badkamer stucen Den Haag Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging Delft

Badkamer stucen Den Haag

Wilt u de badkamer laten stucen? Dan bent u bij Ana Bouw in regio Den Haag op de goede locatie. Met onze lange ervaring hebben wij kennis van badkamers in elke maat en stijl.

Veel voordelen komen kijken bij het stucen van een badkamer. Stucwerk is vaak schoner dan tegels en voegt een uniek karakter toe. Meer te weten komen over badkamer stucen? Bel ons op 015 666 7432 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost badkamer stucen Den Haag?

De tarieven voor het badkamer stucen worden door diverse aspecten bepaald. De kosten hangen af van de ondergrond en ook van het type stucwerk dat gekozen wordt. Dit kan de prijs sterk doen schommelen. De ondergrond kan de kosten beïnvloeden.

Omdat een bakstenen muur een dikkere stuclaag vereist, zijn de kosten hiervoor hoger dan bij een betonnen muur. Ook de grootte van de badkamer speelt een rol in de totale kosten. Wanneer u meerdere ruimtes tegelijkertijd laat stucen, is het vaak goedkoper doordat de prijs per vierkante meter omlaag gaat.

De staat van uw woning kan ervoor zorgen dat de kosten stijgen. Meer tijd is vereist voor het stucen van oudere woningen dan voor nieuwbouwwoningen door de extra voorbereidingen. Wij weten dat u graag inzicht wilt hebben in wat er allemaal te wachten staat.

Onze vakmannen bij Ana Bouw staan voor u klaar, neem gerust contact op. Bel voor een prijsindicatie op maat naar 015 666 7432 of vul onze vrijblijvende offerte in. Binnenkort nemen wij contact met u op!

Een strak gestucte badkamer
Toe aan een nieuwe badkamer? Laat uw badkamer in regio Den Haag stucen door Ana Bouw!

Badkamer laten stucen door Ana Bouw!

Sommigen kiezen ervoor om hun badkamer zelf te stucen, maar de meeste mensen schakelen hiervoor een stukadoor in. Zelf de badkamer stucen vereist namelijk de nodige voorbereiding en is een lichamelijk zware taak om uit te voeren. Laat u het stucwerk liever uitvoeren door de vakmannen van Ana Bouw?

Hiermee verzekert u zichzelf van hoge kwaliteit en een perfect uiterlijk. Onze gespecialiseerde stukadoors bieden advies op maat en vinden de meest geschikte opties voor uw badkamer. Dit garandeert dat uw badkamer er netjes uitziet.

Voordelen badkamer stucen

Er zijn veel redenen om uw badkamer te laten stucen. Hygiënisch gezien is stucwerk een betere keuze dan tegels. Met een goed afgewerkte badkamer zijn vieze voegen voorgoed verdwenen.

Schimmelvorming wordt drastisch beperkt door het gebruik van stucwerk. Misschien denkt u eraan om uw huidige badkamer te restylen. Als u de badkamer laat stucen, heeft u een uitstekende oplossing.

Het stucwerk zorgt ervoor dat uw badkamer een totaal nieuw uiterlijk krijgt. Dankzij de zachte kleuren ontstaat een behaaglijke en serene sfeer in de badkamer. Met een gestucte woonkamer geniet u van optimaal woonplezier.

Materiaal mogelijkheden bij Ana Bouw

Voor stucwerk in de badkamer moet u zorgen voor de juiste waterdichte materialen. Er moet dus gebruik worden gemaakt van waterdichte stucmortel. Er zijn verschillende soorten stucwerk geschikt voor gebruik in de badkamer, hieronder volgen de drie meest populaire opties:

  • Betonciré
    Ook bekend als betonstuc, deze cementgebonden betonsoort wordt veel toegepast in badkamers en keukens. U kunt het toepassen op verschillende ondergronden zoals gipsplaten en hout, terwijl het beschikbaar is in vrijwel elke kleur. Dit stucwerk wordt in verschillende lagen opgebracht en afgesloten met een waterdichte laag als bescherming.
  • Tadelakt
    Door zijn unieke, warme look en waterafstotende karakter, is tadelakt een veelgebruikte stucsoort in badkamers. Tadelakt moet door een specialist worden aangebracht. Dit werk moet door gecertificeerde vakmensen worden uitgevoerd.
  • Microbeton
    Door de fijne structuur van de korrel zorgt microbeton voor een strakke look en is het een zeer sterk materiaal. De hele badkamer kan worden behandeld met microbeton. Ook microbeton kan op uw badkamervloer worden aangebracht.

Naast de hierboven genoemde materialen, kunt u ook over de bestaande tegels heen stucen. Dit voorkomt dat er onnodig gesloopt moet worden. Essentiële voorbereidingen moeten gedaan worden.

Dit leidt tot een stralend en strak eindeffect. Bent u benieuwd naar hoe uw badkamer en misschien ook uw plafond, een muur of uw woonkamer eruit zullen zien na het stucen? Onze vakmannen staan voor u klaar! Bel naar 015 666 7432 om de opties te bespreken.

Veel gestelde vragen over badkamer stucen

Wat kost het als ik mijn badkamer wil laten stucen?

De uitgaven hangen af van de ondergrond en het type stucwerk dat wordt geselecteerd. Daarnaast heeft ook de omvang van de klus en de staat van uw huis impact. Voor een correcte inschatting van de kosten raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Kan stucwerk in de badkamer?

Stucwerk is mogelijk in de badkamer, en is in gebruik een stuk hygiënischer dan tegels. Er zijn talrijke materiaalopties beschikbaar. Het eindresultaat is een unieke en strakke badkamer.

Kun je stucwerk direct over badkamertegels aanbrengen?

Ja, dat is mogelijk, mits de voorbereidingen goed zijn gedaan. Zo krijgt uw badkamer een compleet andere uitstraling. Er hoeveel hiervoor vrijwel geen sloopwerkzaamheden te worden verricht.

Wat voor stucwerk is aanbevolen voor badkamergebruik?

Betonciré, Tadelakt en microbeton zijn veelgebruikte materialen. Elk materiaal heeft unieke kenmerken en zorgt voor een specifieke stijl. Kijk dus vooral naar het materiaal dat uw aandacht trekt. Focus op het materiaal dat u aanspreekt.

Ana Bouw staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7432

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!