Teamfoto Ana Bouw
Over spacken van Ana Bouw Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging Delft

Over spacken van Ana Bouw

Wanneer u zich oriënteert op een stukadoor voor uw muren en plafonds, komt u waarschijnlijk snel de benaming spacken tegen. Wat is spacken eigenlijk en welke mogelijkheden zijn er voor spacken in Den Haag? Blijf vooral lezen voor een uitgebreide uitleg.

Onze vaklieden staan klaar om u te helpen met al uw vragen. U kunt ons bellen op 015 666 7432 of vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Ons team helpt u graag om uw droominterieur te verwezenlijken.

Gespackte woonkamer met stoel.
Ana Bouw is specialist op het gebied van spacken in regio Den Haag.

Wat is spack?

Spack staat ook bekend als spackspuitwerk. Spackspuiten is een efficiënte en kostenbesparende methode om muren en plafonds een gladde, egale en professionele afwerking te geven. Spackwerk houdt in dat een mengsel van gips en bindmiddel met een speciale machine op muren en plafonds wordt aangebracht.

Bij nieuwbouw wordt er veel gebruik gemaakt van spacken. De structuur is korrelig. Er is keuze uit diverse mogelijkheden voor een unieke finishing touch in uw interieur.

U kunt spack laten aanbrengen op uw muren en plafonds. Een spackspuitmachine wordt gebruikt om dit te doen. Wilt u weten welke opties er zijn voor het spacken van uw muur of plafond?

Meer weten over spacken? Ga dan naar onze muren spacken pagina. Voor uitgebreide informatie over plafond spacken, kijk op onze speciale pagina. Wilt u meer weten over spackspuiten? Lees dan hier verder.

Aanbrengen van spack in Den Haag door Ana Bouw

Spackwerk bestaat uit het aanbrengen van twee verschillende lagen: eerst de onderlaag en daarna de afwerkingslaag.

  • Onderlaag: Deze eerste laag zorgt voor egalisatie en een goede hechting. Door het opvullen van kleine oneffenheden en scheuren, ontstaat een gladde basislaag voor de afwerking.
  • Afwerkingslaag: Met deze laag creëert u de textuur en uitstraling die u wenst. Hier kunt u makkelijk aangeven welke kleur en structuur uw voorkeur hebben. U kunt kiezen uit verschillende structuren, van fijn tot grof, afhankelijk van uw voorkeur en de stijl van uw interieur.

Voor een opfrisbeurt van uw (woon)kamer is spacken een slimme oplossing. Spackspuit-apparaten zijn zo efficiënt dat ze snel grote oppervlakten kunnen behandelen. Om deze reden vallen de kosten vaak lager uit dan andere vormen van stucwerk.

Prototype, spack heeft doorgaans een witte kleur, maar er is een optie om het in verschillende kleuren te mengen. Spackwerk gebeurt altijd in twee stappen. U kunt spackwerk aanbrengen op uiteenlopende oppervlakken, waaronder gipsplaten en beton.

Voordelen van spacken

We hebben eerder al enkele kenmerken van spack en de bijbehorende voordelen benoemd. De voordelen van spackwerk op een rijtje gezet:

Voordelen:

  • Spackwerk stelt u in staat om snel veel muren en plafonds te behandelen.
  • Met spackwerk bespaart u op kosten en het is goedkoper dan regulier glad stucwerk.
  • Het aanbrengen van spack vereist minimale voorwerk. Het voorbehandelen van de muur is snel gedaan, en het spackwerk kan direct daarna plaatsvinden.
  • Van spackwerk zijn vele kleurvarianten beschikbaar.

Persoonlijk advies van Ana Bouw in Den Haag

Weet u niet goed wat mogelijk is voor uw huis? Onze vakmannen geven u graag advies, bel via 015 666 7432. Ze helpen u graag met advies dat is afgestemd op uw specifieke wensen.

Daarnaast kunt u een gratis offerte aanvragen. Binnen de kortste keren ontvangt u een op maat gemaakte prijsindicatie voor het spacken in uw huis. Onze ervaren stukadoors staan klaar om met u mee te denken over alle mogelijkheden!

Veel gestelde vragen over spacken

Hoe verschillen stucen en spacken van elkaar?

De manier van aanbrengen maakt het verschil tussen spacken en stucen. Waar spack handmatig wordt aangebracht, gebruikt men voor spackwerk een machine die het op de muur spuit.

Wat is de duur van spackwerk?

De tijd die nodig is, hangt af van de specifieke kleur en de oppervlakte die behandeld moet worden. Wanneer al het spackwerk in één kleur aangebracht dient te worden, neemt dit meestal 1 á 2 dagen in beslag.

In welke kleuren is spackwerk beschikbaar?

Witte kleur is de norm en het meest toegepaste bij spackwerk. U kunt pigment toevoegen aan het spackwerk, zodat de gewenste kleur meteen op de muur of het plafond wordt aangebracht, zonder dat verven nog nodig is.

Kun je spack laag verven?

Positief is dat gedroogd spackwerk makkelijk overgeschilderd kan worden. U kunt spackwerk schilderen wanneer het volledig droog is.

Ana Bouw staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7432

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!