Teamfoto Ana Bouw
Muur spacken Den Haag Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging Delft

Muur spacken Den Haag

Er zijn uiteenlopende redenen om een muur te spacken. Wellicht bent u recentelijk verhuisd en wilt nu uw muur spacken in Den Haag of omgeving. Het spackwerk zal door de stukadoor op de muren worden aangebracht met een spackspuitmachine.

Stukadoors van Ana Bouw in Den Haag zijn ervaren in stucwerk voor muren en plafonds, en bieden tevens hersteldiensten aan. Informeer of wij een bepaalde klus in uw omgeving kunnen doen. Onze specialisten zijn bereikbaar voor persoonlijk advies. Bel naar 015 666 7432.

Gestucte muren met parketvloer
Ana Bouw helpt bij het realiseren van prachtig gespackte muren.

Wat kost muur spacken?

Een muur spacken laat uw stukadoor snel grote gedeeltes van uw woning afwerken. Dankzij de spackspuitmachine kan de stukadoor de muur in een kortere tijd behandelen dan met de hand. U bespaart hiermee zowel tijd als arbeidskosten.

De kosten voor spacken zijn, zoals bij veel andere klussen, afhankelijk van diverse factoren. De prijs wordt beïnvloed door de kleur die u kiest. Het gangbare gebruik van kleur bij spack is wit.

Zoekt u een mooie kleur voor uw muur? Ja, dat is mogelijk, maar bedenk wel dat dit hogere kosten met zich mee zal brengen. U hoeft achteraf de muur niet meer te schilderen, wat een groot voordeel is.

Het positieve aan spacken is dat het een voordelige manier is om uw muren te bewerken. Het spacken van plafonds is ook een mogelijkheid. Informatie over het spacken van plafonds is te vinden hier.

Muur spacken in Den Haag

Bij het stucen van muren moet men veel in overweging nemen, dit is ook bij het spacken van muren het geval. Het is van belang dat alle ramen, meubels en deuren goed worden afgeplakt bij het spacken van uw woonruimte. Bij het spacken is er sprake van veel nevel.

Daarnaast wordt een loper op de vloer gelegd om deze te beschermen. Het kan voorkomen dat er eerst kleine herstelwerkzaamheden aan de muur nodig zijn voordat het spackspuitwerk kan worden gedaan. Daarna kan de stukadoor beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Verschil tussen spacken en stucen

Bij het stucen zorgt de stukadoor ervoor dat het gipswerk handmatig op de muur wordt aangebracht. Een spackspuitmachine wordt gebruikt voor het aanbrengen van spack op zowel muren als plafonds. Een glad oppervlak wordt bereikt met stucwerk, terwijl spack een gestructureerde afwerking geeft.

Aangezien stucwerk met de hand gebeurt, heeft de stukadoor er meer tijd voor nodig. Om deze reden is stucwerk duurder dan spackwerk. Echter, beide keuzes zijn niet kostbaar.

Persoonlijk advies voor spacken

Weet u niet zeker welke keuzes u kunt maken voor uw woning? Hebt u nog prangende vragen? U kunt onze vakmannen telefonisch bereiken op 015 666 7432.

Onze experts bieden u graag advies dat perfect aansluit bij uw omstandigheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan om meer inzicht te krijgen in de totale kosten. Zo krijgt u een helder overzicht van alle mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over muur spacken

Wat betekent een spackmuur?

Spack is pleisterwerk dat wordt aangebracht met behulp van een machine. Hierdoor is het vaak goedkoper dan andere soorten stucwerk, en kan het sneller worden aangebracht. Binnen de bouw vindt u het veelvuldig terug in woningen, kantoren en winkels.

Is het te doen om een spackmuur glad te maken?

Ja, er zijn verschillende manieren om een spackmuur glad te maken, waaronder door het schuren van de oppervlak. Dit is echter vrij ingewikkeld. Veel mensen kiezen voor een gladde stuclaag over het bestaande spackspuitwerk.

Is het haalbaar om een spackmuur te schilderen?

Het schilderen van een spackmuur is mogelijk. Voor een goed resultaat moet u de juiste voorbehandeling gebruiken. Door dit, voorkomt u strepen op de muur.

Wat maakt spack en spachtelputz anders?

Het bijzondere aan spachtelputz is dat het kleine steentjes van verschillende diktes bevat, wat bijdraagt aan de unieke structuur. Aan de andere kant is spack een pasta met steentjes. Tijdens het aanbrengen wordt de grootte van de korrels bepaald.

Ana Bouw staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7432

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!