Teamfoto Ana Bouw
Muur stucen Den Haag Wij staan in Den Haag voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Haag, hoofdvestiging Delft

Muur stucen Den Haag

Onze specialisatie bij Ana Bouw is het professioneel stucen van muren in Den Haag en omliggende regio's. Voor een gladde en strakke muur is vakmanschap nodig bij het stucen. Of het nu gaat om een verbouwing of een nieuw huis, wij stucen uw muren tot in de perfectie. Bel voor meer informatie naar 015 666 7432!

Onze aanpak bij Ana Bouw is volledig gericht op uw tevredenheid. Vanaf het eerste telefoongesprek horen we met aandacht uw wensen aan en geven we advies op maat over het stucwerk van uw muren. Door nauwkeurig en efficiënt te werken, zorgen we ervoor dat ons stucwerk voldoet aan al uw eisen en wensen.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe tarieven. Wilt u meer weten over onze tarieven? Bel ons op 015 666 7432 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen. Bij Ana Bouw zorgen onze heldere prijsopgaven ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent met muur stucen in Den Haag.

Een prachtig gestucte muur.
De stukadoors van Ana Bouw stucen graag uw muur!

Verschillende soorten stucwerk Den Haag

Ana Bouw staat al jarenlang bekend als de expert in muren stucen in Den Haag en omgeving. Ons bedrijf wordt gezien als betrouwbaar, met vakmannen die stucwerk van hoge kwaliteit leveren. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, bieden we een breed scala aan opties in soorten stucwerk.

Afhankelijk van wat u mooi vindt en de inrichting van uw woning, hebben wij diverse soorten stucwerk. Populaire afwerkingen voor muren zijn:

 • Sausklaar stucwerk: een gladde afwerking die direct overschilderd kan worden.
 • Sierpleister: een decoratieve afwerking met texturen zoals spachtelputz of granol voor een karakteristieke look.
 • Betonlook: een trendy, industrieel uiterlijk dat perfect integreert in hedendaagse interieurs.
 • Behangklaar stucwerk: een stucwerk dat iets grover is en daardoor perfect is voor uw behang.

Zou u meer willen weten over onze mogelijkheden? Bespreek uw project met onze deskundigen via 015 666 7432 of vul ons formulier hier in en krijg een vrijblijvende kostenberekening. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met muren stucen in Den Haag.

Muren stucen kosten Den Haag

Wanneer u overweegt om muren te laten stucen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de kosten die hiermee gemoeid zijn. De prijs kan variëren op basis van diverse factoren, waaronder de staat van de bestaande muren, het type stucwerk, en de oppervlakte die gestuct moet worden. Voor uw muren stucen zorgt Ana Bouw voor scherpe en eerlijke prijzen. Wij hebben de verschillende factoren duidelijk voor u op een rij gezet.

Kostenbepalende elementen muur stucen

 • Type stucwerk: of u nu kiest voor een basislaag of een eindafwerking, de gebruikte materialen en technieken kunnen de prijs beïnvloeden.
 • Oppervlakte en werkcomplexiteit: de grootte van de ruimte en de complexiteit van het werk beïnvloeden de kosten, met factoren zoals het aantal heken en ramen.
 • Voorbereiding en reparatie: als er extra voorbereidend werk nodig is, zols het repareren van scheuren of het verwijderen van oud stucwerk, kan dit de kosten beïnvloeden.
 • Afwerkingsniveau: Afhankelijk van de gewenste aflevering, bijvoorbeeld een gladde of gestructureerde afwerking, kunnen de kosten variëren.
Wilt u weten wat het kost om uw muren te stucen, of wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer, woonkamer of plafond? Bel ons vandaag nog voor een gratis adviesgesprek en een offerte die speciaal is aangepast aan uw wensen.

Neem telefonisch contact met ons op via 015 666 7432 of vraag hier een vrijblijvende offerte aan. In Den Haag zijn onze deskundige stukadoors gereed om uw project met uitmuntend stucwerk te realiseren! Met ons stucwerk van hoge kwaliteit blijft uw woning jarenlang mooi.

Stucwerk repareren Den Haag

Voor plafonds en muren die ongelijk zijn of scheuren bevatten, is stucwerk als onderlaag een ideale oplossing. Door een stuclaag worden uw muren en plafonds weer glad en strak. Dankzij deze pleisterlaag kunt u direct aan de slag met schilderen of behangen.

Voordelen van stucwerk als onderlaag:

 • Verdoezelen van ongelijkheden: Stucwerk verbergt scheuren en oneffenheden, wat zorgt voor muren die er weer perfect uitzien.
 • Ideale basis voor schilderwerk of behang: Zodra de pleisterlaag is aangebracht, zijn uw muren klaar om geschilderd of behangen te worden.
 • Snel en eenvoudig: Een dunne laag stucwerk kan zelfs de kleinste oneffenheden verbergen, zodat u binnen de kortste keren gladde muren heeft.

Wilt u weten hoe wij uw stucwerk herstellen met hoogwaardig materiaal? Neem vandaag nog contact op via 015 666 7432 of doe een offerteaanvraag zonder verplichtingen. We maken een persoonlijke kostenberekening voor u!

Stucwerk als eindafwerking

Wilt u uw muren mooi afgewerkt hebben zonder extra werk zoals schilderen of behangen? Kies dan voor stucwerk als eindafwerking. Dankzij onze stukadoors hoeft u geen extra afwerking te verrichten, want zij brengen de stuclaag in de gewenste kleur en structuur aan.

Voordelen van stucwerk als eindafwerking

 1. Afgewerkt in één keer: Na het aanbrengen van het stucwerk hoeft u niet meer te schilderen of behangen, wat zowel tijd als geld bespaart.
 2. Mooi design: Met verschillende texturen en kleuren kan de stukadoor de stuclaag aanpassen aan uw interieur. Een gladde afwerking zorgt voor een modern effect, een korrelstructuur voor een rustieke sfeer.
 3. Duurzaamheid: Met ons stucwerk als eindafwerking krijgt u een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing. Uw muren en plafonds blijven jarenlang in topstaat.

Zelf muur stucen

Overweegt u om zelf uw muur te voorzien van stucwerk? Wij hebben een grondig stappenplan voor u ontwikkeld, zodat u efficiënt aan de slag kunt. Voor DIY stuctips, ga naar onze blog over muur stucen!

Gipsplaten stucen

Ana Bouw in Den Haag zet zich in voor innovatief stucwerk, ons vak als stukadoors overstijgend. Gipsplaten worden zowel bij nieuwe huizen als renovaties veel gebruikt. Onze unieke techniek voor het stucen van gipsplaten zorgt voor een superieure afwerking. Onze unieke techniek voor het stucen van gipsplaten bij Ana Bouw zorgt voor perfecte resultaten.

Voorbereiding met precisie
We starten meestal met een zorgvuldig onderzoek van de gipsplaten om te controleren of ze stevig zijn bevestigd. Op deze manier hebben we oog voor alle details. Onze zorgvuldigheid in dit stadium garandeert dat de volgende stappen zonder fouten verlopen.

Innovatieve methoden voor stucwerk
Door gebruik van de nieuwste technieken, bereiken onze professionals een ongekende kwaliteit in stucwerk. U kunt kiezen voor een gladde afwerking, een kunstzinnige creatie of een combinatie van beiden. Onze precisie is wat het stucwerk bewonderenswaardig maakt.

Afwerking en bescherming
Na het aanbrengen van het stucwerk, zorgen we voor een hoogwaardige afwerking. Deze methode maakt dat de muren er niet alleen mooi uitzien, maar beschermt ze ook tegen de slijtage van elke dag. Onze afwerkingen zijn zo gemaakt dat ze lang meegaan, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Veel gestelde vragen over muren stucen

Is een muur stucen een moeilijke taak?

Stukadoorsvak is een intensieve en zware bezigheid. Dit beroep vergt nauwgezetheid en vakkennis en moet niet lichtvaardig worden benaderd. Een muur die niet goed gestuct is zal grote gevolgen hebben voor de uitstraling van de ruimte.

Hoeveel tijd kost het om één muur te stucen?

Voor het daadwerkelijke stucwerk begint, moet een voorstrijkmiddel op de muren aangebracht worden. Het aantal dagen dat nodig is voor het stucen, hangt af van de grootte van de ruimte. Het kost normaliter 3 tot 5 dagen om dit af te ronden.

Wat zijn de risico's van stucwerk op een houten ondergrond?

Uw stucwerk kan door de werking van het hout beschadigen. Hout kan door veranderingen in vochtigheid en temperatuur uitzetten en samentrekken. Hierdoor kan het stucwerk beschadigd worden en afbrokkelen.

Hoeveel vierkante meter per dag kan een stukadoor realiseren?

Dit hangt van de soort stucwerk en de ervaring van de stukadoor af. Het effect hangt ook af van de muurconditie. Een goede stukadoor met ervaring kan tussen de 20 en 30 vierkante meter stucwerk per dag realiseren.

Ana Bouw staat voor u klaar in Den Haag
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7432

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!