085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Beton Ciré vloer

Heeft u betonlook muren in uw interieur in Den Haag? Voeg daar een betonlook vloer aan toe en uw interieur is compleet. Beton Ciré is namelijk ook uitermate geschikt voor de vloer. Er zijn vele voordelen verbonden aan een vloer van betonstuc. Ten eerste is betonstuc zeer hygiënisch en behoeft dus weinig onderhoud. Daarnaast is betonstuc kras- en stootvast, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over meubels die over de vloer schuiven of uw hond die door het huis rent.

Bekijk alle geschikte ruimtes voor een beton ciré toepassing

Hoe een betonstuc vloer aanbrengen?

Een betonstuc vloer wordt niet gegoten, zoals een gietvloer, maar over een oppervlak uitgesmeerd. De ondergrond, die idealiter stevig moet zijn, zal egaal, schoon en stofvrij gemaakt moeten worden. Indien er betonstuc over tegels aangebracht wordt zal de ondergrond met een primer voorbewerkt worden. Na een voorstrijk worden er meerdere lagen aangebracht om de vloer zijn unieke uitstraling te geven. Het uitharden van de vloer kan vervolgens een aantal dagen duren, maar is afhankelijk van het type betonstuc en de afwerking.

Vloer betonlook realiseren

U kunt gaan voor een muur met betonlook, maar u kunt juist ook een vloer met betonlook gaan. Op die manier ontstaat een mooi contrast met de wanden. Mengt u graag verschillende effecten in uw interieur? Beton Ciré biedt vele mogelijkheden. Er kunnen vele optische effecten gecreëerd worden, zoals een tegelvloer of een roestige en verweerde betonnen vloer. Wij realiseren uw betonlook vloer met de betonstuc van Cemcolori. Vraag gerust naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606