0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Beton Ciré vloer

Heeft u betonlook muren in uw interieur in Den Haag? Voeg daar een betonlook vloer aan toe en uw interieur is compleet. Beton Ciré is namelijk ook uitermate geschikt voor de vloer. Er zijn vele voordelen verbonden aan een vloer van betonstuc. Ten eerste is betonstuc zeer hygiënisch en behoeft dus weinig onderhoud. Daarnaast is betonstuc kras- en stootvast, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over meubels die over de vloer schuiven of uw hond die door het huis rent.

Bekijk alle geschikte ruimtes voor een beton ciré toepassing

Hoe een betonstuc vloer aanbrengen?

Een betonstuc vloer wordt niet gegoten, zoals een gietvloer, maar over een oppervlak uitgesmeerd. De ondergrond, die idealiter stevig moet zijn, zal egaal, schoon en stofvrij gemaakt moeten worden. Indien er betonstuc over tegels aangebracht wordt zal de ondergrond met een primer voorbewerkt worden. Na een voorstrijk worden er meerdere lagen aangebracht om de vloer zijn unieke uitstraling te geven. Het uitharden van de vloer kan vervolgens een aantal dagen duren, maar is afhankelijk van het type betonstuc en de afwerking.

Vloer betonlook realiseren

U kunt gaan voor een muur met betonlook, maar u kunt juist ook een vloer met betonlook gaan. Op die manier ontstaat een mooi contrast met de wanden. Mengt u graag verschillende effecten in uw interieur? Beton Ciré biedt vele mogelijkheden. Er kunnen vele optische effecten gecreëerd worden, zoals een tegelvloer of een roestige en verweerde betonnen vloer. Wij realiseren uw betonlook vloer met de betonstuc van Cemcolori. Vraag gerust naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606