070 - 701 02 36

Specialist in Beton Ciré in Den Haag

Beton Ciré vloer

Heeft u betonlook muren in uw interieur in Den Haag? Voeg daar een betonlook vloer aan toe en uw interieur is compleet. Beton Ciré is namelijk ook uitermate geschikt voor de vloer. Er zijn vele voordelen verbonden aan een vloer van betonstuc. Ten eerste is betonstuc zeer hygiënisch en behoeft dus weinig onderhoud. Daarnaast is betonstuc kras- en stootvast, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over meubels die over de vloer schuiven of uw hond die door het huis rent.

Bekijk alle geschikte ruimtes voor een beton ciré toepassing

Hoe een betonstuc vloer aanbrengen?

Een betonstuc vloer wordt niet gegoten, zoals een gietvloer, maar over een oppervlak uitgesmeerd. De ondergrond, die idealiter stevig moet zijn, zal egaal, schoon en stofvrij gemaakt moeten worden. Indien er betonstuc over tegels aangebracht wordt zal de ondergrond met een primer voorbewerkt worden. Na een voorstrijk worden er meerdere lagen aangebracht om de vloer zijn unieke uitstraling te geven. Het uitharden van de vloer kan vervolgens een aantal dagen duren, maar is afhankelijk van het type betonstuc en de afwerking.

Vloer betonlook realiseren

U kunt gaan voor een muur met betonlook, maar u kunt juist ook een vloer met betonlook gaan. Op die manier ontstaat een mooi contrast met de wanden. Mengt u graag verschillende effecten in uw interieur? Beton Ciré biedt vele mogelijkheden. Er kunnen vele optische effecten gecreëerd worden, zoals een tegelvloer of een roestige en verweerde betonnen vloer. Wij realiseren uw betonlook vloer met de betonstuc van Cemcolori. Vraag gerust naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Waarom Beton Ciré Den Haag?

  • Ambachtelijk stukwerk
  • 100% milieuvriendelijk producten
  • Verschillende kleuren en designs mogelijk

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Beton Ciré
• Betonlook sanitair
• Betonlook keuken
• Betonstuc vloer
• Microbeton
• Microcement

Werkgebied

Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk en omstreken.

Hoofdvestiging