085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Beton ciré badkamer

Wilt u graag een nieuwe badkamer of uw badkamer renoveren? Ga dan voor een badkamer met wanden van beton ciré. Met beton ciré kunt u een hele eigen look aan uw sanitair geven. Met beton cire kunt u een hele luxe of moderne look creëren, maar ook een industriële of rustgevende sfeer. Wij hebben 23 standaard kleuren in ons assortiment, u bent dus niet aan grijs gebonden. Klinkt dit als muziek in de oren? In Den Haag en omliggende plaatsen kunt u dan het beste een vakman van de door ons aangedragen professional inschakelen. Door de technieken en materialen die wij gebruiken bent u verzekerd van een fantastische beton ciré badkamer.

Beton ciré badkamer voordelen

Kiezen voor een beton ciré badkamer door de door ons aangedragen professional brengt vele voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor u op een rij, maar we gaan ook graag in gesprek met u over de mogelijkheden.

De voordelen van een badkamer met beton ciré:

  • Van oorsprong al waterdicht
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk te reinigen
  • Hygiënisch en schimmelvrij
  • Volledig naadloos
  • Gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen
  • Toepasbaar in iedere stijl

Beton ciré badkamer waterdicht

Men vraagt zich deze dagen vaak af of een beton ciré badkamer wel waterdicht is en het antwoord hierop is tweeledig. Wanneer u het door ons laat doen is het antwoord volmondig ja! Dit heeft alles te maken met onze werkwijze en de materialen die wij gebruiken.

de door ons aangedragen professional maakt gebruik van Cemcolori, een beton ciré die van nature al waterdicht is. Zo is de waterdichtheid niet afhankelijk van hoe u de badkamer gebruikt (slijtage). Om er echt zeker van te zijn dat het beton ciré in de badkamer waterdicht is en om alle risico’s uit te sluiten stuken wij ook nog voor met een watervaste stuc. Het voorstuken dient als extra bescherming maar zorgt er ook voor dat uw wanden volledig strak zijn. Een gladde ondergrond is wel een vereiste om beton ciré goed aan te brengen zodat deze waterdicht is. Nadat wij het beton ciré hebben aangebracht brengen we een toplaag aan tegen vuilaanslag, maar deze heeft niets te maken met de waterdichtheid.

Het wil wel eens voorkomen dat beton ciré in de badkamer, aangebracht door andere bedrijven, niet waterdicht is. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer zij niet met Cemcolori werken is het beton ciré van zichzelf niet waterdicht, maar verkrijgt hij deze door het aflakken, waxen en/of impregneren. Deze laag is onderhevig aan slijtage en bij veelvuldig gebruik van de badkamer zal deze gaan verdwijnen. Een andere reden dat het beton ciré mogelijk niet waterdicht is, is het stuken op een oneffen ondergrond of dat er niet eerst een watervaste stuc wordt gebruikt om voor te stuken.

Bij de door ons aangedragen professional hoeft u zich hier geen zorgen over te maken! Wij doen er alles aan om risico’s uit te sluiten. Mocht u toch een probleem krijgen met uw beton ciré badkamer, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wanneer wij de badkamer opleveren doen wij dit inclusief 2 jaar garantie!

Beton ciré badkamer Den Haag

Wilt u ook een beton ciré badkamer in Den Haag of omstreken? Neem contact op met de professionals van de door ons aangedragen professional. U kunt dit doen door te bellen naar 085 - 106 1600 of door ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u in gesprek om de perfecte badkamer voor u te creëren.

Natuurlijk kunnen wij niet alleen uw badkamer voorzien van beton ciré, maar ook het toilet, een muur in de slaapkamer, de vloer van uw woonkamer en een compleet unieke eetkamertafel. Wilt u vast wat inspiratie opdoen en weten wat wij aan werk geleverd hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606