0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook stuc toepassen

De betonlook wordt steeds populairder als stijl voor het interieur. Beton wordt vooral geassocieerd met de industriële sector. Industrieel design is dan ook precies wat betonstuc beoogt. Bij industrieel design denkt u misschien aan een kille grijze badkamer of keuken. Er zijn echter vele kleuren beschikbaar, waaronder aardetinten die juist een hele warme uitstraling geven. Wilt u een serene sfeer in uw woning in Den Haag creëren? Ga dan voor een betonlook. Heeft u geen idee hoe een betonlook gerealiseerd wordt of wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Hoe stuc betonlook toepassen?

Een betonlook kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van deze look door middel van Beton Ciré, betoncement en microcement. Al deze producten hebben een basis van cement. Het grootste verschil tussen Beton Ciré, betoncement en microcement is de hardheid. Betoncement is het hardst, gevolgd door microcement en Beton Ciré is het zachtst. Door middel van wrijving bij het aanbrengen van het materiaal wordt de typische betonlook verkregen. Lees gerust meer over de verschillende materialen die wij gebruiken.

Voordelen stuc betonlook

Bent u ook gecharmeerd van de betonlook? Naast de mooie uiterlijke kenmerken biedt de betonlook ook veel praktische voordelen:

  • naadloos
  • slijtvast
  • onderhoudsvriendelijk
  • ruim kleurenassortiment
  • geschikt voor vloerverwarming
  • veel verschillende toepassingen

Betonlook stucen in Den Haag

In Den Haag kunt u voor betonlook stucwerk terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van Cemcolori die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het EMICODE label. Met onze producten creëert u niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar haalt ook gegarandeerd duurzame materialen in huis. Een hoogwaardige afwerking is daarmee een bewuste keuze!

In welke ruimtes van het huis is een betonlook zeer geschikt? Onder meer op de volgende plekken:

Meer weten over de betonlook?

Wij vertellen u graag meer over onze veelzijdige opties in Den Haag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze Betonlook experts staan u graag te woord.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606