085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook stuc toepassen

De betonlook wordt steeds populairder als stijl voor het interieur. Beton wordt vooral geassocieerd met de industriële sector. Industrieel design is dan ook precies wat betonstuc beoogt. Bij industrieel design denkt u misschien aan een kille grijze badkamer of keuken. Er zijn echter vele kleuren beschikbaar, waaronder aardetinten die juist een hele warme uitstraling geven. Wilt u een serene sfeer in uw woning in Den Haag creëren? Ga dan voor een betonlook. Heeft u geen idee hoe een betonlook gerealiseerd wordt of wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Hoe stuc betonlook toepassen?

Een betonlook kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van deze look door middel van Beton Ciré, betoncement en microcement. Al deze producten hebben een basis van cement. Het grootste verschil tussen Beton Ciré, betoncement en microcement is de hardheid. Betoncement is het hardst, gevolgd door microcement en Beton Ciré is het zachtst. Door middel van wrijving bij het aanbrengen van het materiaal wordt de typische betonlook verkregen. Lees gerust meer over de verschillende materialen die wij gebruiken.

Voordelen stuc betonlook

Bent u ook gecharmeerd van de betonlook? Naast de mooie uiterlijke kenmerken biedt de betonlook ook veel praktische voordelen:

  • naadloos
  • slijtvast
  • onderhoudsvriendelijk
  • ruim kleurenassortiment
  • geschikt voor vloerverwarming
  • veel verschillende toepassingen

Betonlook stucen in Den Haag

In Den Haag kunt u voor betonlook stucwerk terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij maken gebruik van de hoogwaardige producten van Cemcolori die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het EMICODE label. Met onze producten creëert u niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar haalt ook gegarandeerd duurzame materialen in huis. Een hoogwaardige afwerking is daarmee een bewuste keuze!

In welke ruimtes van het huis is een betonlook zeer geschikt? Onder meer op de volgende plekken:

Meer weten over de betonlook?

Wij vertellen u graag meer over onze veelzijdige opties in Den Haag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze Betonlook experts staan u graag te woord.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606