070 - 701 02 36

Specialist in Beton Ciré in Den Haag

Betonlook tafel

Beton ciré kan in vele interieurstijlen worden toegepast. Van klassiek tot modern en industrieel. Door voor een bepaalde kleur en/of stijl te gaan kunt u ervoor zorgen dat de betonlook tafel juist opgenomen wordt in het geheel of dat deze eruit springt. De vakman luistert naar uw wensen en stelt zo samen met u de perfecte tafel samen.

Betonlook tafel helemaal op maat

Bij ons kunt u uw tafel helemaal naar wens samenstellen, de vorm, het formaat en de poten staan volledig vrij. Samen met u nemen wij uw voorkeuren door en zo ontwerpen wij voor u een betonlook tafelblad dat perfect in uw interieur past. Uw eettafel in betonlook kunnen wij in ronde of ovale vorm maken, maar ook rechthoekig of vierkant. Het formaat hiervoor staat ook vrij, vrijwel alles is mogelijk. Wanneer u besloten heeft in welke vorm u de beton ciré tafel wilt en hoe groot u deze wilt hebben kunnen we met u op zoek gaan naar de juiste poten voor onder de tafel. U heeft hierbij de keuze uit diverse stijlen en materialen. Natuurlijk voorzien wij u wel van advies, welk type poten en welke materialen het beste bij u stijl en gekozen tafelblad passen.

Betonlook tafel maken Den Haag

Uw betonlook tafelblad vervaardigen wij in de meeste gevallen uit MDF. Wij werken met MDF omdat dit zich makkelijk op maat laat frezen, het niet splintert vanwege de fijne vezelstructuur en het materiaal niet werkt. Ook heeft het een betere lijmvastheid dan hout. Hoe strakker het blad is, hoe mooier het eindresultaat is.

Wanneer het blad naar wens is strijken wij deze voor met een speciale primer. Vervolgens brengen wij minimaal 2 lagen beton ciré aan. Wij maken hiervoor gebruik van de beton ciré producten van Cemcolori, vanwege de vele uniek eigenschappen. Zodra het resultaat naar wens is werken wij het tafelblad af met meerdere laklagen zodat uw tafel tegen een stootje kan en u vele jaren van u betonlook tafel kunt genieten. Vervolgens plaatsen wij het tafelblad op de door u gekozen poten.

Betonlook tafel door De vakman in Den Haag

Ziet u zo’n mooie betonlook eettafel ook wel staan in uw interieur? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt direct een afspraak inplannen door te bellen naar 070 - 701 02 36 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Naast een betonlook tafel kunnen wij ook andere meubels, vloeren en muren van beton ciré voorzien. Wanneer u deze stijl verder wilt doortrekken kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de achterwand van uw keuken in betonlook uit te voeren.

Waarom Beton Ciré Den Haag?

  • Ambachtelijk stukwerk
  • 100% milieuvriendelijk producten
  • Verschillende kleuren en designs mogelijk

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Beton Ciré
• Betonlook sanitair
• Betonlook keuken
• Betonstuc vloer
• Microbeton
• Microcement

Werkgebied

Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk en omstreken.

Hoofdvestiging