085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook tafel

Beton ciré kan in vele interieurstijlen worden toegepast. Van klassiek tot modern en industrieel. Door voor een bepaalde kleur en/of stijl te gaan kunt u ervoor zorgen dat de betonlook tafel juist opgenomen wordt in het geheel of dat deze eruit springt. de door ons aangedragen professional luistert naar uw wensen en stelt zo samen met u de perfecte tafel samen.

Betonlook tafel helemaal op maat

Bij ons kunt u uw tafel helemaal naar wens samenstellen, de vorm, het formaat en de poten staan volledig vrij. Samen met u nemen wij uw voorkeuren door en zo ontwerpen wij voor u een betonlook tafelblad dat perfect in uw interieur past. Uw eettafel in betonlook kunnen wij in ronde of ovale vorm maken, maar ook rechthoekig of vierkant. Het formaat hiervoor staat ook vrij, vrijwel alles is mogelijk. Wanneer u besloten heeft in welke vorm u de beton ciré tafel wilt en hoe groot u deze wilt hebben kunnen we met u op zoek gaan naar de juiste poten voor onder de tafel. U heeft hierbij de keuze uit diverse stijlen en materialen. Natuurlijk voorzien wij u wel van advies, welk type poten en welke materialen het beste bij u stijl en gekozen tafelblad passen.

Betonlook tafel maken Den Haag

Uw betonlook tafelblad vervaardigen wij in de meeste gevallen uit MDF. Wij werken met MDF omdat dit zich makkelijk op maat laat frezen, het niet splintert vanwege de fijne vezelstructuur en het materiaal niet werkt. Ook heeft het een betere lijmvastheid dan hout. Hoe strakker het blad is, hoe mooier het eindresultaat is.

Wanneer het blad naar wens is strijken wij deze voor met een speciale primer. Vervolgens brengen wij minimaal 2 lagen beton ciré aan. Wij maken hiervoor gebruik van de beton ciré producten van Cemcolori, vanwege de vele uniek eigenschappen. Zodra het resultaat naar wens is werken wij het tafelblad af met meerdere laklagen zodat uw tafel tegen een stootje kan en u vele jaren van u betonlook tafel kunt genieten. Vervolgens plaatsen wij het tafelblad op de door u gekozen poten.

Betonlook tafel door de door ons aangedragen professional in Den Haag

Ziet u zo’n mooie betonlook eettafel ook wel staan in uw interieur? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt direct een afspraak inplannen door te bellen naar 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Naast een betonlook tafel kunnen wij ook andere meubels, vloeren en muren van beton ciré voorzien. Wanneer u deze stijl verder wilt doortrekken kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de achterwand van uw keuken in betonlook uit te voeren.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606