070 - 701 02 36

Specialist in Beton Ciré in Den Haag

Materialen stucen en Beton ciré

Stucen is het aanbrengen van een mortel op een wand of muur teneinde het oppervlak te egaliseren en/of een bepaald effect te creëren. Het mengsel waarmee gestuct wordt bestaat doorgaans uit gips of kalk, gemengd met zand of grind. Beton Ciré is een nieuwe soort stuc die bestaat uit een basis van beton/cement gemengd met hars. De overkoepelende term voor verschillende soorten stuc op basis van beton/cement is betonstuc. Er zijn erg veel verschillende soorten betonstuc op de markt. Bent u al bekend met onze diverse kleuren beton ciré?

Alle materialen betonstuc

Er bestaat veel verwarring over de verschillende soorten betonstuc die verkrijgbaar zijn. Deze verwarring is ontstaan door de verschillende termen die worden gebruikt voor betonstuc. Er wordt gesproken over Beton Ciré, betonstuc, microcement en microbeton. Naast deze benamingen zijn er ook nog merknamen voor verschillende soorten betonstuc, zoals Cemcolori. Elke producent van betonstuc streeft ernaar het beste product te realiseren. Het ene bedrijf produceert een duurzaam product en het andere bedrijf een volledig waterdicht product bijvoorbeeld. Op die manier zijn er verschillende soorten en benamingen van betonstuc ontstaan.

Microcement

Microcement is de oorspronkelijke benaming van betonstuc en is een wandafwerking afkomstig uit Argentinië. Daar is het al jaren een erg succesvolle betonstuc. Microcement is een mengsel van cement en hars en kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Door de hoge hechtingsgraad van microcement kan het aangebracht worden op vrijwel elke ondergrond.

Mogelijkheden microcement

Het mooie van microcement is dat elke toepassing uniek is. Dit geldt overigens ook voor de andere soorten betonstuc. De kleuren en structuren kunnen eindeloos gevarieerd worden. Na inspiratie te hebben opgedaan en de mogelijkheden te hebben overlegd zorgen wij voor een uniek eindresultaat. Door speciale wrijvingstechnieken kunnen wij het gewenste effect voor u realiseren. Houdt u van de uitstraling van natuursteen of juist van hout of leer? Deze effecten kunnen allemaal gerealiseerd worden met microcement. Ook een metaal look op de muur of een tafel die roestig oogt behoort tot de mogelijkheden.

Microbeton

Microbeton is vergelijkbaar met Beton Ciré en microcement. Net als microcement heeft microbeton een hoge hardheid. Daarnaast is microbeton slijtvast, waterdicht en vlekwerend en dus ideaal voor uw vloer, keuken of badkamer. Microbeton is dikker en sterker dan microcement en is daardoor erg geschikt om als vloer te gebruiken. Ook voor vloeren in bedrijfspanden of op intensief gebruikte oppervlaktes is microbeton ideaal. Het behoeft zeer weinig onderhoud en gaat erg lang mee. Naast de praktische voordelen is de uitstraling van microbeton natuurlijk erg aantrekkelijk.

Badkamer betonstuc

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u uw badkamer renoveren? Badkamer betonstuc is zeer praktisch en bovendien erg stijlvol. In de badkamer zorgt betonstuc voor een oase van rust. De betonstuc die wij gebruiken is 100% waterdicht en is daardoor zeer geschikt is voor vochtige ruimtes.

Overweegt u betonstuc voor uw woning in Den Haag? De vakman komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem contact met ons op voor de directe mogelijkheden.

Waarom Beton Ciré Den Haag?

  • Ambachtelijk stukwerk
  • 100% milieuvriendelijk producten
  • Verschillende kleuren en designs mogelijk

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Beton Ciré
• Betonlook sanitair
• Betonlook keuken
• Betonstuc vloer
• Microbeton
• Microcement

Werkgebied

Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk en omstreken.

Hoofdvestiging