0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Keuken betonlook

De industriële look is al jaren niet meer weg te denken uit de woonmagazines, stijlprogramma’s en blogs van trendwatchers. De reden voor het succes van deze stijl is de stoere en robuuste uitstraling. Daarnaast is het erg veelzijdig en goed te combineren met verschillende kleuren. Een onmisbaar materiaal in uw moderne, strakke of industriële interieur is beton. Beton heeft een neutrale kleur en een stevige uitstraling, waardoor het eigenlijk overal toe te passen is. Een betonlook keuken is iets waar veel mensen nog niet aan hebben gedacht, terwijl het uw keuken – zonder sloopwerk – een enorme metamorfose kan geven.

Betonlook achterwand keuken

Bij een betonstuc keuken kunt u denken aan het aanbrengen van Beton Ciré op de achterwand. Beton Ciré lijkt op echt beton, maar is in feite slechts een mengsel van cement en hars dat over de bestaande muur wordt aangebracht. De aparte structuur ontstaat door wrijving en beweging bij het aanbrengen. Ten opzichte van gewone betonstuc is het een groot voordeel dat het door speciale coating en lakafwerking goed bestand is tegen vuil en vet. Zo creëer je toch een betonlook in de keuken, zonder dat deze gaat verkleuren of afbladderen. Een Beton Ciré keuken is een stoer, maar ook praktisch alternatief voor de gebruikelijke tegels. Daarnaast is het te combineren met iedere kleur keukenkastjes, waardoor het in elke bestaande keuken toe te passen is.

Ook in andere ruimtes van uw woning is beton ciré een interessante optie

De toepassingen van Beton Ciré en betonstuc zijn eindeloos, maar door bovenstaande eigenschappen is het bij uitstek geschikt als materiaal voor uw keuken. Wilt u alle voordelen weten van het product waar wij mee werken? Lees dan meer over Cemcolori, het beste beton ciré product van Nederlandse bodem.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606