070 - 701 02 36

Specialist in Beton Ciré in Den Haag

Keuken betonlook

De industriële look is al jaren niet meer weg te denken uit de woonmagazines, stijlprogramma’s en blogs van trendwatchers. De reden voor het succes van deze stijl is de stoere en robuuste uitstraling. Daarnaast is het erg veelzijdig en goed te combineren met verschillende kleuren. Een onmisbaar materiaal in uw moderne, strakke of industriële interieur is beton. Beton heeft een neutrale kleur en een stevige uitstraling, waardoor het eigenlijk overal toe te passen is. Een betonlook keuken is iets waar veel mensen nog niet aan hebben gedacht, terwijl het uw keuken – zonder sloopwerk – een enorme metamorfose kan geven.

Betonlook achterwand keuken

Bij een betonstuc keuken kunt u denken aan het aanbrengen van Beton Ciré op de achterwand. Beton Ciré lijkt op echt beton, maar is in feite slechts een mengsel van cement en hars dat over de bestaande muur wordt aangebracht. De aparte structuur ontstaat door wrijving en beweging bij het aanbrengen. Ten opzichte van gewone betonstuc is het een groot voordeel dat het door speciale coating en lakafwerking goed bestand is tegen vuil en vet. Zo creëer je toch een betonlook in de keuken, zonder dat deze gaat verkleuren of afbladderen. Een Beton Ciré keuken is een stoer, maar ook praktisch alternatief voor de gebruikelijke tegels. Daarnaast is het te combineren met iedere kleur keukenkastjes, waardoor het in elke bestaande keuken toe te passen is.

Ook in andere ruimtes van uw woning is beton ciré een interessante optie

De toepassingen van Beton Ciré en betonstuc zijn eindeloos, maar door bovenstaande eigenschappen is het bij uitstek geschikt als materiaal voor uw keuken. Wilt u alle voordelen weten van het product waar wij mee werken? Lees dan meer over Cemcolori, het beste beton ciré product van Nederlandse bodem.

Waarom Beton Ciré Den Haag?

  • Ambachtelijk stukwerk
  • 100% milieuvriendelijk producten
  • Verschillende kleuren en designs mogelijk

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Beton Ciré
• Betonlook sanitair
• Betonlook keuken
• Betonstuc vloer
• Microbeton
• Microcement

Werkgebied

Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk en omstreken.

Hoofdvestiging