085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Keuken betonlook

De industriële look is al jaren niet meer weg te denken uit de woonmagazines, stijlprogramma’s en blogs van trendwatchers. De reden voor het succes van deze stijl is de stoere en robuuste uitstraling. Daarnaast is het erg veelzijdig en goed te combineren met verschillende kleuren. Een onmisbaar materiaal in uw moderne, strakke of industriële interieur is beton. Beton heeft een neutrale kleur en een stevige uitstraling, waardoor het eigenlijk overal toe te passen is. Een betonlook keuken is iets waar veel mensen nog niet aan hebben gedacht, terwijl het uw keuken – zonder sloopwerk – een enorme metamorfose kan geven.

Betonlook achterwand keuken

Bij een betonstuc keuken kunt u denken aan het aanbrengen van Beton Ciré op de achterwand. Beton Ciré lijkt op echt beton, maar is in feite slechts een mengsel van cement en hars dat over de bestaande muur wordt aangebracht. De aparte structuur ontstaat door wrijving en beweging bij het aanbrengen. Ten opzichte van gewone betonstuc is het een groot voordeel dat het door speciale coating en lakafwerking goed bestand is tegen vuil en vet. Zo creëer je toch een betonlook in de keuken, zonder dat deze gaat verkleuren of afbladderen. Een Beton Ciré keuken is een stoer, maar ook praktisch alternatief voor de gebruikelijke tegels. Daarnaast is het te combineren met iedere kleur keukenkastjes, waardoor het in elke bestaande keuken toe te passen is.

Ook in andere ruimtes van uw woning is beton ciré een interessante optie

De toepassingen van Beton Ciré en betonstuc zijn eindeloos, maar door bovenstaande eigenschappen is het bij uitstek geschikt als materiaal voor uw keuken. Wilt u alle voordelen weten van het product waar wij mee werken? Lees dan meer over Cemcolori, het beste beton ciré product van Nederlandse bodem.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606