085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook muur

In uw moderne, klassieke of industrieel ingerichte woning kan een betonlook muur niet ontbreken. Beton Ciré is licht in gewicht en erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het waterdicht en daarom erg geschikt als muurbekleding in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken. Een betonlook wand is door de neutrale uitstraling te combineren met elke soort en kleur meubels. Als u de achterwand van de keuken laat stucen met Beton Ciré, dan creëert dat een erg mooi contrast met bijvoorbeeld uw houten vloer of uw geverfde muur. Dit resulteert in een authentieke stijl en natuurlijke look in huis. Een echte aanrader voor de hedendaagse woning.

Kijk hier wat we nog meer doen om een betonlook te creëren 

Betonlook muur maken Den Haag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Beton Ciré wand? de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd in de toepassing van Beton Ciré en betonstuc op muren. Wij gebruiken uitsluitend de producten van Cemcolori, producten die 100% uit milieuvriendelijke materialen bestaan. Door het EMICODE duurzaamheidslabel dat zij dragen, kunnen wij u veiligheid en duurzaamheid garanderen. Woont u in de omgeving van Den Haag, maak dan een afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen een passende (vrijblijvende) offerte voor u op. Neem contact op met één van onze specialisten via 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606