0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook muur

In uw moderne, klassieke of industrieel ingerichte woning kan een betonlook muur niet ontbreken. Beton Ciré is licht in gewicht en erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het waterdicht en daarom erg geschikt als muurbekleding in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken. Een betonlook wand is door de neutrale uitstraling te combineren met elke soort en kleur meubels. Als u de achterwand van de keuken laat stucen met Beton Ciré, dan creëert dat een erg mooi contrast met bijvoorbeeld uw houten vloer of uw geverfde muur. Dit resulteert in een authentieke stijl en natuurlijke look in huis. Een echte aanrader voor de hedendaagse woning.

Kijk hier wat we nog meer doen om een betonlook te creëren 

Betonlook muur maken Den Haag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Beton Ciré wand? de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd in de toepassing van Beton Ciré en betonstuc op muren. Wij gebruiken uitsluitend de producten van Cemcolori, producten die 100% uit milieuvriendelijke materialen bestaan. Door het EMICODE duurzaamheidslabel dat zij dragen, kunnen wij u veiligheid en duurzaamheid garanderen. Woont u in de omgeving van Den Haag, maak dan een afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen een passende (vrijblijvende) offerte voor u op. Neem contact op met één van onze specialisten via 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606