085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook sanitair

Zou u graag van uw badkamer een oase van rust maken? Beton Ciré is uitermate geschikt voor uw sanitair. Een zacht oppervlak in warme aardetinten of juist de typische grijze betonlook voor uw badkamer? Er zijn 23 standaardkleuren beschikbaar en daar kan ook nog van afgeweken worden. Naast de vele mogelijkheden wat kleuren betreft kunnen er eindeloos veel reliëfs en tekeningen worden gecreëerd. Elk resultaat is dus uniek!

Beton Ciré badkamer

Vooral voor de badkamer is Beton Ciré ideaal. Wij gebruiken uitsluitend producten van Cemcolori, producten die van nature 100% waterdicht zijn en dus zeer geschikt voor de badkamer en het toilet. Daarnaast heeft u met een betonlook badkamer geen last van naden die goed schoongehouden moeten worden. Ook het feit dat het materiaal makkelijk te reinigen is, maakt Beton Ciré erg onderhoudsvriendelijk. Naast de muren van uw badkamer kunnen wij ook een badkamermeubel met betonlook voor u realiseren. Op die manier ontstaat een algehele badkamer betonlook.

Bekijk waar we nog meer de authentieke betonlook creëren

Beton Ciré toilet

Het mooie van Beton Ciré is dat er diverse designs mogelijk zijn en het dus nooit saai wordt. Kies voor uw betonlook toilet bijvoorbeeld een klassiek design met een zandkleurige fossielstructuur. Wilt u Beton Ciré toepassen in uw badkamer of toilet in Den Haag? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. de door ons aangedragen professional denkt graag met u mee. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor uw betonlook wc gaan onze specialisten graag voor u aan de slag. De overlast van onze werkzaamheden voor uw Beton Ciré wc zijn minimaal. Tegels vormen een prima ondergrond voor Beton Ciré en sloop- en breekwerk is dus onnodig.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606