070 - 701 02 36

Specialist in Beton Ciré in Den Haag

Betonlook sanitair

Zou u graag van uw badkamer een oase van rust maken? Beton Ciré is uitermate geschikt voor uw sanitair. Een zacht oppervlak in warme aardetinten of juist de typische grijze betonlook voor uw badkamer? Er zijn 23 standaardkleuren beschikbaar en daar kan ook nog van afgeweken worden. Naast de vele mogelijkheden wat kleuren betreft kunnen er eindeloos veel reliëfs en tekeningen worden gecreëerd. Elk resultaat is dus uniek!

Beton Ciré badkamer

Vooral voor de badkamer is Beton Ciré ideaal. Wij gebruiken uitsluitend producten van Cemcolori, producten die van nature 100% waterdicht zijn en dus zeer geschikt voor de badkamer en het toilet. Daarnaast heeft u met een betonlook badkamer geen last van naden die goed schoongehouden moeten worden. Ook het feit dat het materiaal makkelijk te reinigen is, maakt Beton Ciré erg onderhoudsvriendelijk. Naast de muren van uw badkamer kunnen wij ook een badkamermeubel met betonlook voor u realiseren. Op die manier ontstaat een algehele badkamer betonlook.

Bekijk waar we nog meer de authentieke betonlook creëren

Beton Ciré toilet

Het mooie van Beton Ciré is dat er diverse designs mogelijk zijn en het dus nooit saai wordt. Kies voor uw betonlook toilet bijvoorbeeld een klassiek design met een zandkleurige fossielstructuur. Wilt u Beton Ciré toepassen in uw badkamer of toilet in Den Haag? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De vakman denkt graag met u mee. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor uw betonlook wc gaan onze specialisten graag voor u aan de slag. De overlast van onze werkzaamheden voor uw Beton Ciré wc zijn minimaal. Tegels vormen een prima ondergrond voor Beton Ciré en sloop- en breekwerk is dus onnodig.

 

Waarom Beton Ciré Den Haag?

  • Ambachtelijk stukwerk
  • 100% milieuvriendelijk producten
  • Verschillende kleuren en designs mogelijk

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Beton Ciré
• Betonlook sanitair
• Betonlook keuken
• Betonstuc vloer
• Microbeton
• Microcement

Werkgebied

Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Leidschendam, Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk en omstreken.

Hoofdvestiging