0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een stukadoor in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Den Haag

Betonlook sanitair

Zou u graag van uw badkamer een oase van rust maken? Beton Ciré is uitermate geschikt voor uw sanitair. Een zacht oppervlak in warme aardetinten of juist de typische grijze betonlook voor uw badkamer? Er zijn 23 standaardkleuren beschikbaar en daar kan ook nog van afgeweken worden. Naast de vele mogelijkheden wat kleuren betreft kunnen er eindeloos veel reliëfs en tekeningen worden gecreëerd. Elk resultaat is dus uniek!

Beton Ciré badkamer

Vooral voor de badkamer is Beton Ciré ideaal. Wij gebruiken uitsluitend producten van Cemcolori, producten die van nature 100% waterdicht zijn en dus zeer geschikt voor de badkamer en het toilet. Daarnaast heeft u met een betonlook badkamer geen last van naden die goed schoongehouden moeten worden. Ook het feit dat het materiaal makkelijk te reinigen is, maakt Beton Ciré erg onderhoudsvriendelijk. Naast de muren van uw badkamer kunnen wij ook een badkamermeubel met betonlook voor u realiseren. Op die manier ontstaat een algehele badkamer betonlook.

Bekijk waar we nog meer de authentieke betonlook creëren

Beton Ciré toilet

Het mooie van Beton Ciré is dat er diverse designs mogelijk zijn en het dus nooit saai wordt. Kies voor uw betonlook toilet bijvoorbeeld een klassiek design met een zandkleurige fossielstructuur. Wilt u Beton Ciré toepassen in uw badkamer of toilet in Den Haag? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. de door ons aangedragen professional denkt graag met u mee. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor uw betonlook wc gaan onze specialisten graag voor u aan de slag. De overlast van onze werkzaamheden voor uw Beton Ciré wc zijn minimaal. Tegels vormen een prima ondergrond voor Beton Ciré en sloop- en breekwerk is dus onnodig.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606